Dit ben ik

Mijn naam is Karolien Kop-Huisman. Ik ben geboren op 19 februari 1983. Samen met mijn ouders en mijn twee oudere broers heb ik de eerste negen jaren van mijn leven in het buitenland gewoond. Ik heb op jonge leeftijd geleerd te kunnen gedijen in steeds weer nieuwe omgevingen en nieuwe culturen. Op mijn negende jaar zijn we naar Den Haag verhuisd, waar ik met veel plezier heb gewoond en mijn VWO diploma heb gehaald. In 2003 ben ik naar Utrecht verhuisd om Logopedie te studeren. Ik wilde altijd al in de gezondheidszorg werken en ben uiteindelijk door mijn moeder – die ook logopedist is – geïnspireerd om voor logopedie te kiezen. In juli 2007 ben ik afgestudeerd en woonde ik inmiddels in Amsterdam. Ik ben vrijwel meteen als logopedist aan de slag gegaan in Logopediepraktijk Zeeburg waar ik van februari 2008 t/m september 2014 mede-eigenaar van ben geweest. In januari 2014 opende ik de deuren van Logopediepraktijk Diemen Centrum welke ik in januari 2018 heb overgedragen aan mijn opvolgster.

Ik woon met mijn man Lucas en onze zoons Julius en Benjamin, en samen genieten we van het leven. In mijn vrije tijd hou ik van zingen, koken voor vrienden en familie en bewegen in de sportschool. Ook ben ik een dierenvriend, ben ik graag buiten en kom ik tot rust door te mediteren.

Geïnspireerd door de voormalige slaapproblemen van Julius, heb ik in mei 2017 de opleiding Gentle Sleep Coach succesvol afgerond. Nu ben ik naast logopedist ook werkzaam als kinderslaapcoach en begeleid ik gezinnen die kampen met slaapgebrek door de slaapproblemen van hun kind(eren). Lees hier meer over bij Slaapcoaching.

Om over mij als logopedist te lezen, bekijk Werkwijze, Specialisaties, Werkervaring en Praktijken.